Sezona 2017/2018

nagrade

V minuli sezoni je bilo prijavljenih 15 ekip, kjer se je v jesenskem delu liga odigrala po enokrožnem delu in se kasneje v spomladanski del razcepila na dva dela in sicer prvih 7 ekip je ligo nadaljevalo v 1. medobčinski ligi, ekipe uvrščene od 8 do 15.mesta pa so ligo nadaljevala v 2. ligi.

V začetku meseca junija 2018 sta se v prvem vikendu zaključili 1. in 2. Medobčinska futsal liga v malem nogometu pod okriljem DMN Lenart.

V petek 1.6.2018 se je razglasil zmagovalec lige na igrišču  v kraju Vitomarci, kjer se je odigralo zadnje kolo v sklopu 18. Sandijevega memoriala pod organizacijo KMN Vitomarci. 1. mesto oz. naslov prvaka je osvojila ekipa ŠD Pernica. Najboljši strelec je bil Bojan Klemenčič z 48 doseženimi zadetki, Naj vratar je osvojila ekipa ŠD Selce, Fair-Play ekipa pa je bila M-Trgovina Lormanje

1lig pod

lest1lig

perni

1. mesto ŠD Pernica

Selce

2. mesto ŠD Selce

ZGD

3. mesto ZGD Slik. B. Goričan

V nedeljo 3.6.2018 pa se je zaključila 2. MFL liga na igišču v Sv. Trojici, kjer je bila takoj po zaključku lige opravljena podelitev nagrad.

lest2lig

1. mesto je osvojila ekipa KMN Sv. Trojica, ki je opravila združeno fotografiranje z ekipo FC Trojica, ki je osvojila 3. mesto.

KMN

2. mesto je osvojila ekipa Agrolist iz Jurovskega dola

Agro

Naj strelec je z 43 zadetki osvojil Perko Mitja iz ekipe OLD BOYS, Naj vratar je osvojila ekipa FC Trojica, Naj Fair Play ekipa pa je osvojila ekipa Orfej.

orfe