Sezona 2014/2015

1skupinska

Pozdravljeni,

V petek 5.6.2015 je na igrišču v Sv. Trojici ekipa KMN Sv. Trojica v sodelovanju z DMN Lenart organizirala zaključni turnir v malem nogometu in turnir v streljanju penalov s pogostitvijo ekip za zaključek tekmovalne sezone 2014/2015. Na zaključnem turnirju je sodelovalo devet ekip, katere so bile razdeljene v tri skupine po tri ekipe. Na koncu je prvo mesto osvojila ekipa ŠD Pernica, 2. mesto je osvojila ekipa KMN Benedikt in 3. mesto ZGD Slik. B. Goričan. Rezultati finalnih tekem: KMN Benedikt:ZGD Slik. B. Goričan (3:0), ŠD Pernica: KMN Benedikt (5:3) in ZGD Slik. B. Goričan:ŠD Pernica (0:0)

1pokali

Po rednem odigranem skupinskem delu je ob 21:30 uri sledila razglasitev zmagovalca lige in najboljših 5 uvrščenih ekip od skupno 13-ih ekip, koliko jih je sodelovalo v sezoni 2014/2015. Končno 5. mesto je pripadlo ekipi KMN Sv. Trojica, 4.mesto pa je osvojila ekipa KMN Benedikt, obe ekipi sta prejeli praktično darilo. Za tretjo mesto, katero je pripadlo lanskoletnemu zmagovalcu lige, ekipi ŠD Pernica je bil podeljen pokal, medalje in neodbojna žoga.

1pernica

Za drugo mesto je prevzela ekipa Slikopleskarstvo Dajčman pokal,medalje,penino in neodbojno žogo.

1dajčman

Končno prvo mesto v sezoni 2014/2015 pa je pripadlo ekipi ZGD Slik. B. Goričan .

1goričančeh

Kapetan ekipe Mitja Čeh je prevzel v imenu ekipe pokal,medalje, penino, neodbojno žogo, brezplačno prijavnino na turnir v Vitomarcih v letu 2016, majice podjetja Simobil Lenart in brezplačno prijavnino za naslednjo sezono 2015/2016 v 1. MFL Lenart.

1Gorič

Iz vrst zmagovalne ekipe sta prevzela pokala in praktično darilo podjetja Simobil Lenart še najboljši strelec lige Stanko Čuček (63 zadetkov)

1strelec

in najboljši vratar Janez Rojs (50 prejetih zadetkov). Fair-play je tako kot lansko leto tudi to leto osvojila ekipa M- Trgovina Lormanje.

1penali

Po končani podelitvi je sledil turnuir v streljanju penalov po sistemu izpadanja. Na koncu je prvo mesto ponovno tako kot lansko leto osvojila ekipa Orfeja iz Sv. Ane, ki je v finalu premagala ekipo ŠD Pernica.(2:1)

1skupins2

Z zaključnim turnirjem se je tako uspešno zaključila 2. sezona novoustanovljene lige 1. MFL Lenart, ki bo hkrati prinesla nove vodstvene spremembe za novo prihajajočo sezono saj kot ste seznanjeni trenutni predsednik zaključuje s svojim delom. Razpis za novo tekmovalno sezono je v pripravi in ga lahko pričakujete že kmalu, objavljen bo na spletni strani do konca tega meseca. Zahvaljujemo se sodniški organizaciji MDNS Maribor ter  vsem ekipam, ki so sodelovale v ligi za korekten odnos in fair-play.