Sezona 2013/2014

Pozdravljeni,

V soboto 21.6.2014 je ekipa KMN Benedikt v sodelovanju z DMN Lenart organizirala zaključni turnir v malem nogometu in turnir v streljanju penalov. Na zaključnem turnirju je sodelovalo deset ekip od katerih je na koncu prvo mesto osvojila ekipa M-Trgovina Lormanje, 2. mesto ZGD Slik. B. Goričan, 3. mesto KMN Kikers Destrnik in 4. mesto Trojica United. V finalnem obračunu se je tekma med ekipama M-Trgovina Lormanje in ZGD Slik. B. Goričan končala po rednem delu z rezultatom 1:1 in so na koncu o zmagovalcu odločali kazenski streli. Tekma za tretje mesto med ekipama KMN Kikers Destrnik in ekipo Trojica United pa se je končala z rezultatom 2:0 za ekipo iz Destrnika. Na turniju v streljanju kazenskih strelov po sistemu izpadanja je prvo mesto osvojila ekipa Orfeja. 

tekma

Zaključni turnir je bil namenjen druženju ekip, pogostitvi ekip in podelitvi nagrad ekipam v 1. Medobčinski Futsal ligi Lenart ob koncu sezone 2013/2014. Med samim turnirjem je med premorom ob 21.uri potekala podelitev nagrad najuspešnejših ekip v ligi. 1. mesto je osvojila ekipa ŠD Pernica, katera si je zmago v ligi zagotovila brezplačno prijavnino v vrednosti 165 € za naslednjo sezono 2014/2015 v 1. MFL Lenart in je prejela zraven pokala in medalj tudi majice sponzorja Simobil Lenart, neodbojno žogo, penino in vrednostni bon v višini 60€ za udeležbo na turnirju v Vitomarcih prihodnje leto. 2. Mesto v ligi je osvojila ekipa ZGD Slik. B. Goričan, 3. mesto pa ekipa KMN Benedikt. Obe ekipi sta prejeli enaki nagradi in sicer pokal,medalje,penino, neodbojno žogo, darilni bon Picerija Agata ter darilni bon za paintball, sponzorja AK Tarča. Prvi strelec  lige (47 zadetkov) iz ekipe ZGD Slik. B Goričan, Stanko Čuček je prejel pokal in neodbojno žogo. Pokal in ročno uro je prejel naj vratar Timi Roškar iz ekipe KMN Sv. Trojica. Fair play ekipa M-trgovina Lormanje pa je prejela za prvo mesto neodbojno žogo.

Nagrade

Ekipa ŠD Pernica - zmagovalci lige v sezoni 2013/2014

ŠD Pernica

Z zaključnim turnirjem se je tako uspešno zaključila sezona in je nastopil premor, ki bo trajal do konca meseca avgusta, ko se bo pričela nova tekmovalna sezona v 1. Medobčinski Futsal ligi. Trenutno pirpravlja UO DMN Lenart razpis za novo tekmovalno sezono in bo objavljen na spletni strani v naslednjem tednu. Zahvaljujemo se ekipi KMN Benedikt za uspešno organizacijo zaključnega turnirja, Sodniški organizaciji MDNS Maribor ter  vsem ekipam, ki so sodelovale v ligi za korekten odnos in fair-play.